Modernejšia škola – výzva Ministerstva školstva

od | 21. mája 2021

Milí kolegovia,

keď sme zachytili vyhlásenie novej výzvy Ministerstva školstva na „Inovatívne prístupy priestorových riešení a výučby v základných a stredných školách“, vyhodnotili sme ju na prvé počutie a pozretie ako výzvu hlavne na  NÁBYTOK.

Až po podrobnejšom preskúmaní Inšpiratívneho návodu k dotačnej výzve modernejšia škola z dielne Ministerstva školstva a hlavne po Vašich dopytoch a žiadostiach o cenové ponuky aj na iné vybavenia pre Oddychové zóny, sme sa rozhodli, že spracujeme PONUKU – takú +/- univerzálnu, inšpiratívnu a hlavne jednoduchú – aby ste si v nej rýchlo vedeli vyklikať položky, ktoré by sa Vám hodili alebo páčili a mohli ste ich použiť vo Vašom rozpočte. Ak v nej nenájdete, čo hľadáte, napíšte nám.

V pripojenej tabuľke nájdete v ľavej časti farebne rozdelené zóny a limity, ako ich stanovuje výzva a upresnenia. V pravej časti sú návrhy položiek, ktoré by sa v Oddychovej zóne mohli použiť, je tam stručný opis. Kliknutím na názov položky sa zobrazí ilustračný obrázok, prípadne, ak je obrázkov viac, nájdete ich úplne vpravo.

Veľa z Vás sa na nás obracia s požiadavkou o nacenenie odbornej učebne alebo laboratória. Vzhľadom k termínu odovzdania projektu nestihneme ísť osobne na všetky školy a pripraviť Vám ponuku na mieru. Preto sme v tejto vzorovej PONUKE uviedli len všeobecný orientačný finančný limit odbornej učebne. No máme spracované vzorové rozpočty na učebne fyziky, chémie, biochémie alebo prírodovedy, vrátane vizualizácií – v súlade s finančnými limitmi tejto výzvy – ak by ste ich chceli použiť vo Vašom projekte, napíšte nám prosím na obchod@skola.sk – zašleme Vám ich obratom. Ak hľadáte inšpiráciu, pozrite si naše realizácie tu.

Veríme, že Vám v rámci našich možností uľahčíme vypracovanie rozpočtu k Vášmu projektu.

Držíme palce, aby boli schválené všetky podané projekty.

Váš tím zo Škola.sk