Začína školský rok

od | 30. augusta 2021

…tak ako sa cítite? Nastupuje vaše dieťa do školy prvý krát? Je plné očakávaní a vy s ním? Dúfate, že bude škola otvorená čím dlhšie, aby sa deti mohli tešiť z poznávania nových vecí v kolektíve kamarátov a nielen cez obrazovku počítača?

Alebo je tento dátum u vás v rodine tabu celé prázdniny, lebo škola je nutné zlo? 😊 poznáme to.

A možno ste pedagóg a už chystáte podklady, pomôcky a všetko, aby bol štart do nového školského roka pre vašich žiakov čo najplynulejší. Držíme vám palce, nech to tak je.

Každopádne, uplynulé mesiace nás prinútili zamyslieť sa, aký dôležitý význam má v našich životoch „klasická školská dochádzka“. Využívanie digitálnych technológií nám veľmi uľahčujú život, ale nenahradia interakciu medzi učiteľom a žiakom a medzi spolužiakmi navzájom. Takisto, ako nám výpočtová technika nezabezpečí prežitie školských zážitkov, vylomenín a lások.

A ešte pre niečo je klasická školská výučba nenahraditeľná. Pre spomienky.

Je dokázané, že si dlhšie uchováme poznatky, ak máme pri učení sa zapojených viac zmyslov. Predstavte si, ako voňal kabinet chémie alebo akú farbu má horiaca meď čí sodík. Viete, ako sa hýbali železné piliny, keď ste pohybovali pri nich magnetom? Zapamätali ste si, čo sa stalo, keď ste na fyzike omylom vyskratovali obvod? A takto by sme mohli pokračovať nielen my, myslím, že aj naše deti majú podobných skúseností viac-ako dosť. Skúste si tak spríjemniť spoločný večer doma, že si pospomínate na čo najviac smiešnych zážitkov zo školy.

No a aby sme vám aj my spríjemnili rozbeh školy, rozhodli sme sa, že Vám
celý september dáme dodatočnú zľavu 5% na internetové objednávky zo stránky www.skola.sk

Stačí, ak si v objednávke vyplníte v poli „ZĽAVOVÉ KUPÓNY“ kód zľavy SKOLA

PS: A ak môžeme odporučiť, pozrite si naše produkty v sekcii „UČENIE HROU“ – určite si tam nájdete niečo, čo vás zabaví aj poučí.

Váš tím zo Škola.sk