Úložné riešenia a pódia Gratnells

od | 26. júna 2023

Na tomto mieste Vám budeme pravidelne prinášať produktové novinky a informácie, ktoré nájdete na našej stránke www.skola.sk.

Možnosti ukladania učebných pomôcok a materiálu na prácu sú limitované veľkosťou a usporiadaním triedy, množstvom úložných skríň a skriniek, ktoré do triedy ešte dokážete umiestniť. Zvyšujúci počet tried a žiakov kladie na popredné miesto dôraz na efektívne usporiadanie priestorov na výučbu.

Ikonické kontajnery a mobilné jednotky Gratnells zabezpečia, že každá moderná školská trieda môže vyzerať skvele a zároveň zostať usporiadaná.
Oveľa viac ako len úložisko v triede poskytuje vozík Gratnells Callero – riešenie mnohých problémov, ktoré sa bežne vyskytujú vo vzdelávacom prostredí :
– skladovacie priestory s maximálnym využitím priestoru na malom pôdoryse
– zároveň vďaka kolieskam poskytuje mobilitu presúvania pomôcok a materiálu z kabinetu, v rámci triedy, učebne alebo dielne

Kontajnery Gratnells a ich vlastnosti :

Mobilné vozíky Gratnells Callero a ich vlastnosti :

  • ľahká oceľová konštrukcia má menšiu hmotnosť v porovnaní s drevenými skrinkami porovnateľných rozmerov
  • ich kovová konštrukcia má povrch práškovo lakovaný, vďaka čomu sa ľahšie čistí a je odolný voči poškriabaniu, vlhkosti a chemikáliam
  • kolieska s brzdami a rukoväte bez hrán uľahčujú presun v učebni
  • možnosť povrchovej úpravy BioCote® (antibakteriálna úprava povrchov pre vyššiu hygienu, povrchy sú ošetrené vrstvou strieborných iónov, na zabránenie rastu mikroorganizmov)
  • využitie v odbornej učebni ako Mobilné laboratórne STEAM pracovisko, v polytechnických dielňach ako Mobilné dielenské pracovisko alebo v triedach ako Mobilná obojstranná magnetická tabuľa

Ďalšie úložné riešenia a pódia Gratnells nájdete v letáku.

Váš tím zo Škola.sk